Workshops

 

Er worden regelmatig workshops georganiseerd bij Life & Garden Etten-Leur. Op deze pagina vind je meer informatie over de workshops en kun je je aanmelden. 

Bloemenworkshop: Herfstkrans

Vrijdag 28 oktober
Aanvang 19.00 uur
Kosten: €32,50

Inclusief de bloemen, andere benodigdheden en een drankje naar keuze zoals een cappuccino met een appelflap. Exclusief een mesje en een snoeischaar. Neem deze zelf mee.


Wil jij dit najaar een mooi, origineel en zelfgemaakt herfststuk op tafel? Meld je dan aan voor onze Herfstbloemen workshop. Tijdens deze workshops leer je van onze professionals een mooi, uniek herfststuk te maken.

Wil je extra lang genieten? Je kunt de bloemen in laten drogen. Zo heb je er nog langer plezier van. 

Aanmelden? Vul het formulier in vóór 21 oktober.

Bloemenworkshop: Herfstkrans

Vul een geldig e-mailadres in

Velden met * zijn verplicht.

BBQ Workshop: Webers Wereldgerechten

Zaterdag 22 oktober
13.00 tot 16.00 uur

Kosten: €59,95

Dit is inclusief twee drankjes en alle benodigdheden zoals BBQ, accessoires en het complete 4-gangen menu, een Weber schort, receptenboekjes en certificaat.


Speciaal voor alle BBQ fanaten organiseren we weer een BBQ workshop door een écht Weber Grillmaster! Tijdens deze leerzame, gezellige en overheerlijke middag zal je zelf gaan barbecueën op verschillende soorten barbecues onder leiding van Weber Grillmaster Marco Brans.

Steek je handen maar uit de mouwen tijdens deze workshop. We gaan namelijk aan de slag met een heerlijk 4-gangen menu dat op de Weber bereidt wordt. Je leert de fijne kneepjes van het vak door te werken op verschillende soorten Webers en de bijbehorende accessoires en natuurlijk geeft de Grill Master je praktische instructies, technieken en tips mee.

Iedereen klaar, grillen maar! Kom samen met je beste vriend, partner of barbecuemaatje een deze Weber Wereldgerechten workshop en haal alles uit jouw barbecue!

Aanmelden? Vul het formulier in!

Workshop BBQ

Meld je hier aan voor jouw gewenste workshop. 

Vul een geldig e-mailadres in

Velden met * zijn verplicht.