Tuinplanten in Etten-Leur

Op zoek naar een ruim assortiment tuinplanten, bomen, bloembollen en klimplanten? Dan heten onze blijmakers je van harte welkom bij Life & garden. In onze winkel vind je gegarandeerd de mooiste tuinplanten van Etten-Leur. Wij hebben wat voor iedereen, dus ook voor degenen zonder groene vingers. Kom eens langs, worden we blij van!

Tuinplanten, bomen en bloembollen

Voor de echte tuinierliefhebbers hebben wij éénjarigen en kuipplanten waarmee je ieder jaar je tuin weer een frisse, nieuwe uitstraling kan geven. Of wat denk je van heerlijke kruiden als bieslook en munt? Maak je eigen moestuin om te genieten van je eigen groenten en kruiden. Maar een tuin is natuurlijk niet compleet zonder een paar vaste planten die ieder jaar weer prachtig bloeien. Heb je een ruime tuin? Dan kun je ook een paar mooie bomen en struiken planten. Wat dacht je van wat bolboompjes en heesters zoals de Laurier en Buxus? En maak je tuin dan helemaal af met klimplanten als de klimroos, Clematis of Hedera. Met life & Garden is tuinieren een feest!

De beste tuinspullen in Etten-Leur

Voor ons kan een tuin niet groen genoeg, maar wij begrijpen dat mensen zonder groene vingers ook hun tuin zo mooi mogelijk willen maken. Toch geloven wij dat iedereen kan tuinieren. Daarom vind je naast tuinplanten ook veel meer spullen in onze winkel om je tuin op te fleuren en in te richten. Denk hierbij aan tuinmeubelen, barbecues en tuingereedschap.

Alles voor huis en tuin in Etten-Leur

Je kunt je bij ons in de winkel uren vermaken met het uitzoeken van bloemen en decoraties waarmee je je huis en tuin omtovert en een hoop sfeer creëert. Of je nou het liefst iedere week een mooi vers boeket mee naar huis neemt of liever wat langer geniet van een prachtig boeket droogbloemen, je vindt het bij Life & Garden. Maar ook voor vazen, kaarsen en kussens met mooie printjes en trendkleuren van het moment ben je bij ons aan het juiste adres.