Tuinplanten in Breda

Life & Garden heeft een ruim assortiment tuinplanten, struiken en bomen. Denk hierbij aan vaste planten die ieder jaar weer prachtig opbloeien, maar ook aan éénjarigen en kruiden om je eigen moestuin te maken. Naast dit, vind je nog veel meer groen in ons assortiment. Dus is het tijd om eens aan de tuin te klussen en zoek je tuinplanten in Breda. Op slechts 5 minuten rijden van Breda zit Life & Garden in Etten-Leur. Onze blijmakers verwelkomen je graag in onze winkel en helpen je aan alles wat je nodig hebt om een sfeervolle tuin te creëren.

Tuinplanten, bomen en bloembollen

Wij hebben gegarandeerd wat voor iedereen. Voor degenen die erg handig zijn en het liefst iedere week in de tuin te vinden zijn om te klussen en hun vingers vies te maken, maar ook voor iedereen die graag één keer per jaar zijn tuin een opfrisbeurt geeft en moeder natuur daarna het liefst haar weg wil laten gaan. Wij geloven dat iedereen kan tuinieren en helpen je daarom graag op weg met bloemen en planten die iedereen kan verzorgen. Wat dacht je van een mooie buxus of vrolijke bolboompjes? Geef je tuin wat kleur met een romantische klimroos of de Oleander en Fuchsia! Sta je ook graag in de keuken? Ga dan los met verschillende kruiden zoals bieslook waarmee je ook je gerechten opfleurt.

De beste tuinspullen van Breda

Hoe groener, hoe beter als je het ons vraagt. Kom bij ons langs voor het beste tuingereedschap. Van heggeschaar tot grasmaaier. Maar heb je geen groene vingers en ga je voor een onderhoudsvriendelijke tuin? Dan kun je ook bij Life & Garden in Etten-Leur nabij Breda terecht voor bestrating van je tuin en allerlei andere producten om je tuin compleet te maken. Wil je de hele zomer en alle andere droge dagen van het jaar genieten in een prachtige loungeset? Of ben je een meester in barbecuen maar mis je hier nog het juiste gereedschap voor? Kom bij ons langs voor tuinmeubelen, barbecues en overige benodigdheden.

Alles voor huis en tuin nabij Breda

Naast tuinplanten, tuingereedschap, tuinmeubelen en barbecues, kun je ook je huis sfeervoller maken met de decoraties en kamerplanten van Life & Garden. Van vazen, bloemen en droogboeket, tot kaarsen en kussens. Wij hebben decoraties die passen bij de huidige woontrends. Geef je woning een persoonlijke en hippe uitstraling met ons assortiment sfeerartikelen en woonaccessoires.