Tuincentrum Etten-Leur

Life & Garden is een tuincentrum in Etten-Leur dat allerlei producten heeft waarmee je huis en tuin groen en sfeervol maakt. Van kamerplanten, tuinplanten en bloemen tot barbecues, jacuzzi’s, droogbloemen en spullen voor je huisdieren. En dat allemaal onder één dak! Wanneer mogen onze blijmakers jou verwelkomen bij het leukste tuincentrum in West Brabant?

Alles voor huis en tuin!

Een huis is niet compleet zonder de meest mooie planten en de accessoires die je woning een persoonlijke touch geven. Bij Life & Garden Etten-Leur houden we van groen! Wij adviseren je graag bij de aankoop van een paar kamerplanten die straks de eyecatchers in de woonkamer zijn. Neem er ook gelijk een bijpassende plantenpot bij en decoreer je tafels en kasten met de mooiste vazen en kaarsen. Op zoek naar de meest stijlvolle accessoires voor huis en tuin in Etten-Leur? Dan zien we je graag een keer binnen komen lopen!

Het beste tuingereedschap in Etten-Leur

Echte buitenmensen zitten het liefst het hele jaar door in de tuin. Met het tuingereedschap van Life & Garden en onze prachtige tuinmeubelen, tover je je tuin om tot je eigen privé paradijs. Met zo’n tuin ben je niet meer uit je tuin weg te slaan! Voor het meest handige tuingereedschap in Etten-Leur ben je bij Life & Garden aan het juiste adres. Van elektrisch tuingereedschap als grasmaaiers tot handgereedschap als een schoffel, hark of een plantenschepje. En vergeet ook niet om de bloemen, planten en het gazon genoeg water te geven. Hiervoor vind je top bewateringsproducten in ons assortiment. Van een sproeier tot een geavanceerd sproeisysteem. En maak je tuin vervolgens helemaal af met prachtige tuinverlichting zodat je tot in de late uurtje van je tuin kunt genieten. Met onze producten heb jij straks de mooiste tuin van Etten-Leur!

De allermooiste voortuin, achtertuin en balkon

Bij Life & Garden in Etten-Leur vind je de allermooiste producten voor de voortuin en achtertuin. Heb je nou geen tuin? Niet getreurd! Met wat leuke bloemen, planten en accessoires kun je zelfs van het allerkleinste balkon een gezellige plek maken! Wij denken graag met je mee! Geniet optimaal van je huis en tuin met de producten van Life & Garden. Wanneer zien we jou bij ons tuincentrum in Etten-leur?