Tuincentrum Breda

Life & Garden is hét tuincentrum waar je moet zijn voor alles dat je nodig hebt om je huis en tuin te vergroenen. Op zoek naar een tuincentrum in Breda? Life & Garden zit gevestigd in Etten-Leur en is maar 10 minuutjes rijden vanaf Breda. Maak van je tuin een sfeervol paradijs vol groen. Van de mooiste tuinplanten en bloemen tot barbecues en jacuzzi’s. Dit vind je bij ons allemaal onder één dak!

Alles voor huis en tuin!

De blijmakers van Life & Garden verwelkomen je graag bij het fijnste tuincentrum van West Brabant. Kan jouw huis wel wat groen gebruiken? Kom dan eens langs voor ons ruime assortiment kamerplanten. Mist het nog aan wat gezelligheid? Dan hebben wij de mooiste decoraties, vazen, kaarsen en droogbloemen om de boel wat op te fleuren. En wil je het hele jaar door van je tuin kunnen genieten? Dan kun je je bij ons gerust een dag vermaken met alle tuinplanten, bloemen, gereedschap, tuinverlichting, tuinbestrating en tuinmeubelen.

Het beste tuingereedschap van Breda

Heb jij groene vingers en tuinier je het liefst het hele jaar door. Wil jij de mooiste tuin van Breda? Dan heb je ook het beste tuingereedschap van Breda nodig! Als een echt buitenmens ben je bij Life & Garden aan het juiste adres voor al het tuingereedschap dat je nodig hebt. Van het onmisbare handgereedschap als een hark, plantenschep of schoffel tot een elektrische grasmaaier. Een ding kunnen we je garanderen; bij ons vind je genoeg spullen waarmee je je tuin omtovert tot je droomtuin! En wanneer die droomtuin dan bijna af is, is het zaak dat je de bloemen, planten en het gazon genoeg water geeft. In ons assortiment bewateringsproducten vind je sproeiers of een handig sproeisysteem. En als finishing touch nieuwe tuinverlichting zodat je ook op de warme zomeravonden nog van je tuin kunt genieten.

De allermooiste voortuin, achtertuin en balkon

Alles wat je zoek voor de voortuin, achtertuin en zelfs voor het opfleuren van je balkon, vind je bij Life & Garden in Etten-Leur. Hoe groot of klein je tuin of balkon in Breda ook is, wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden en helpen je aan de mooiste planten en geven je ook goede verzorgingstips. Het leukste tuincentrum in omgeving Breda, is Life & Garden in Etten-Leur. Wanneer mogen we jou verwelkomen?