Tuincentrum Life and Garden Etten-Leur: de beste keuze voor uw tuin

Bent u op zoek naar een tuincentrum waar u terecht kunt voor alles wat u nodig heeft voor uw tuin? Dan is Tuincentrum Life & Garden Etten-Leur de perfecte plek voor u. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan tuinproducten, van planten tot gereedschappen en van tuinmeubelen tot decoratie. Bovendien beschikken wij over een team van deskundige medewerkers dat u graag helpt bij het maken van de juiste keuzes.

Klik hier op uw regio om meer te weten te komen over al onze producten!

Een ruim assortiment aan tuinproducten

Ons tuincentrum biedt een ruim assortiment aan tuinproducten, van planten tot gereedschappen en van tuinmeubelen tot decoratie. Wij hebben een groot aanbod aan bloemen, bomen, struiken en levensmiddelen. Of u nu op zoek bent naar een specifieke plant of gewoon inspiratie wilt opdoen voor uw tuin, bij ons bent u aan het juiste adres. Ook voor gereedschappen en accessoires, zoals snoeischaar, spade, gieter en tuinmeubelen, kunt u bij ons terecht. We hebben een ruim aanbod van diverse soorten tuinmeubelen, van loungesets tot eethoeken, van parasols tot zonneschermen.

Deskundig advies van onze medewerkers

Onze medewerkers zijn tuinliefhebbers met jarenlange ervaring en kennis. Zij staan u graag te woord en geven u deskundig advies over onze producten. Of u nu vragen heeft over de verzorging van een bepaalde plant of op zoek bent naar gereedschappen voor een specifieke klus in uw tuin, wij helpen u graag verder. Onze medewerkers weten precies wat wel en niet kan in uw tuin en kunnen u daarom ook goed adviseren over de juiste plantenkeuze.

Bezoek ons tuincentrum

Contact opnemen

Tuincentrum Life & Garden Etten-Leur is gelegen aan de rand van Etten-Leur. Wij zijn zeven dagen per week geopend van 09:00 tot 18:00 uur. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in ons tuincentrum. Wij hebben een grote parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren.

Wilt u meer weten over ons tuincentrum of heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op via onze website of kom langs in ons tuincentrum.