Tegels eruit, planten erin!

Tegels eruit & krijg plantenpakket t.w.v. €65. Of doe mee aan de winactie (lees onderaan de pagina)

 

Bestrating ruilen voor gratis groen

Samen met tuincentrum Life & Garden organiseert de gemeente Etten-Leur een inruilactie waarbij inwoners bestrating uit hun tuin gratis in kunnen ruilen voor planten. Per vierkante meter bestrating ontvang je een divers en onderhoudsvriendelijk plantenpakket. Per huishouden kan maximaal vijf vierkante meter worden omgeruild.

 

Wanneer

Tot en met 17 oktober kun je je aanmelden via  deze knop
Lukt het niet om de vragenlijst in te vullen? Mail dan naar vergroen@etten-leur.nl dan helpen we je graag verder.

 

Je wordt gevraagd om je voor- en achternaam, postcode, huisnummer en e-mail adres. Daarna kun je invullen hoeveel vierkante meter tegels je zou willen inleveren en word je gevraagd om een foto bij te voegen waarop duidelijk te zien is dat de tegels uit jouw eigen tuin komen. Als laatste kun je een dag kiezen waarop je langs zou willen gaan bij Life & Garden om de verharding in te leveren en jouw plantenpakketten op te halen.
 

Op de dag van de afspraak kun je je in de winkel melden, een medewerker begeleidt je dan verder bij het inleveren van de verharding en controleert het ingevulde aantal vierkante meters.

 

Het plantenpakket t.w.v. €65,- 

Het precieze pakket is seizoensafhankelijk maar bestaat uit een goede mix van verschillende typen planten. Bijvoorbeeld een mix van: groenblijvende bodembedekkers, laag groeiende groenblijvende heester, Amerikaanse sering, vaste geranium, azalea en verschillende andere planten die de biodiversiteit stimuleren. Dit pakket wordt met zorg samengesteld door Life & Garden en zal de nodige (aanplantings-) instructies bevatten.

 

Voor vragen of meer informatie kun je ook mailen naar vergroen@etten-leur.nl
 

tegelruilen

 

Groene tuinen winactie Etten-Leur 2022

 

Win een regenton of een insectenhotel

Heb je nou al een mooie groene tuin en wil je deze graag met ons delen? Doe mee aan de fotowedstrijd! Je maakt dan kans op een van de 10 prijzen, er is keuze uit een regenton of een insectenhotel van Life & Garden Etten-Leur.

 

Wanneer

Tot en met 31 oktober kun je je aanmelden via  deze knop
Lukt het niet om de vragenlijst in te vullen? Mail dan naar
vergroen@etten-leur.nl dan helpen we je graag verder.

 

Je wordt gevraagd om je voor- en achternaam, postcode, huisnummer en e-mail adres. Daarna kun je tot 5 foto’s uploaden van jouw groene tuin. De foto’s worden beoordeeld door de gemeente en Life & Garden en zij zullen samen de uiteindelijke winnaars kiezen. Aan het einde van de looptijd krijg je vanzelf te horen of je een van de winnaars bent geworden.

 

Voor vragen of meer informatie kun je ook mailen naar vergroen@etten-leur.nl

 

 groene tuin actie