Tegels eruit, planten erin!

Tegels eruit & krijg een gratis plantenpakket t.w.v. € 67,50

 

Bestrating ruilen voor gratis groen

Samen met tuincentrum Life & Garden organiseert de gemeente Etten-Leur een inruilactie waarbij inwoners bestrating uit hun tuin gratis in kunnen ruilen voor planten. Per vierkante meter bestrating ontvang je een divers en onderhoudsvriendelijk plantenpakket. Per huishouden kan maximaal vijf vierkante meter worden omgeruild.

 

Wanneer

Tot en met 17 oktober kun je je aanmelden via  deze knop
Lukt het niet om de vragenlijst in te vullen? Mail dan naar vergroen@etten-leur.nl dan helpen we je graag verder.

 

Je wordt gevraagd om je voor- en achternaam, postcode, huisnummer en e-mail adres. Daarna kun je invullen hoeveel vierkante meter tegels je zou willen inleveren en word je gevraagd om een foto bij te voegen waarop duidelijk te zien is dat de tegels uit jouw eigen tuin komen. Als laatste kun je een dag kiezen waarop je langs zou willen gaan bij Life & Garden om de verharding in te leveren en jouw plantenpakketten op te halen.
 

Op de dag van de afspraak kun je je in de winkel melden, een medewerker begeleidt je dan verder bij het inleveren van de verharding en controleert het ingevulde aantal vierkante meters.

 

Het plantenpakket t.w.v. € 67,50

Het precieze pakket is seizoensafhankelijk maar bestaat uit een goede mix van verschillende typen planten. Bijvoorbeeld een mix van: groenblijvende bodembedekkers, laag groeiende groenblijvende heester, Amerikaanse sering, vaste geranium, azalea en verschillende andere planten die de biodiversiteit stimuleren. Dit pakket wordt met zorg samengesteld door Life & Garden en zal de nodige (aanplantings-) instructies bevatten.

 

Voor vragen of meer informatie kun je ook mailen naar vergroen@etten-leur.nl
 

Foto: NK Tegelwippen - Randy da Costa