Must haves voor in jouw schuur

Je wilt even de tuin gaan opfrissen maar je bent net verhuisd dus die schuur staat nog helemaal leeg. Of heb je net jouw schuur grondig opgeruimd, inclusief al het oude tuingereedschap wat écht aan vervanging toe was? Dan wil je natuurlijk weten welke items er niet kunnen ontbreken uit jouw schuur voor een goede basis. Want er is niets fijner dan aan de slag kunnen met goed gereedschap. 

1. Schoffel


Deze schoffel is met zijn 14cm brede werkblad harstikke geschikt voor het verwijderen van onkruid in borders. Tip van ons! Schoffel wanneer de grond droog is, dan kom je er gemakkelijk doorheen. 

Bestel online!

 

2. Dulspade recht

Wanneer je wat verplantwerkzaamheden moet verrichten, is een goede schop een echte aanwinst! Zo kun je er gemakkelijk mee aan de slag. 

 

Bestel online!

 

 

3. Tuinhark


Wanneer je na het schoffelen alles weer netjes recht wilt trekken, gebruik je een tuinhark. Doordat de tuinhark 8 tanden heeft, is deze zeer geschikt voor het verwijderen van tuinafval uit de borders en het egaal harken van grind. 

Bestel online!

 

4. Straat bezem


Alles in de tuin aan kant? Mooi! Tijd om te vegen. Met deze grote, stevige straat bezem, veeg je alles grondig en snel bij elkaar. 

Bestel online!

 

5. Stoffer en blik


Veeg alles maar in je stoffer en blik en gooi het gemakkelijk weg. Zo ziet jouw tuin er weer goed uit!

Bestel online!

 

Met deze items leg je een goede fundering voor al het werk in je tuin. Elke tuin is anders en natuurlijk helpen we je graag voor de specifieke vragen over jouw tuinonderhoud en voorzien we je graag van passend advies. Kom je snel langs? Vinden we leuk!