Luizen en mieren bestrijdingsmiddelen

Heb je last van luizen op je planten of krioelt het bij jou van de mieren? Dan begrijpen we heel goed dat je daar wat aan wilt doen. Welke bestrijdingsmiddelen je het beste kunt gebruiken vertellen we je graag.

 

Luizen.

Wanneer de luizen jouw plant gevonden hebben, dan wil je hier zo snel mogelijk vanaf. Luizen, zoals de blad- en wolluis, kunnen je planten namelijk zwakker maken. Hierdoor kan het mooie van de plant af gaan en dat wil je natuurlijk voorkomen. Door ervoor te zorgen dat je planten sterk zijn, kunnen ze zichzelf beschermen tegen een bladluizen plaag. Is het kwaad al geschied? Dan kun je de luizen bestrijden met milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen.

 

 1. ECOstyle Luisvrij 


  Deze spray bestrijdt insecten zoals luizen, tripsen en ook witte vlieg op een 100% natuurlijke manier. Doordat de spray 100% natuurlijk is, is deze onschadelijk voor het bodemleven. Je kunt dit product gebruiken voor sierplanten, groente en fruit. Het is toepasbaar voor binnen- en buitenplanten.

  Bestel online!
   
 2. ECOstyle Promanal R  Ben je op zoek naar een effectieve oplossing om jouw planten te beschermen tegen spint, wolluis, schildluis en dopluis? Dan is dit product wat voor jou. Dit product is geschikt voor alle sierplanten. Het is toepasbaar voor binnen- en buitenplanten. Doordat de spray 100% natuurlijk is, is deze onschadelijk voor het bodemleven.

  Bestel online!
   
 3. Solabiol  Dopluis, schildluis, lolluis, bladluis en spintmijten zijn verleden tijd met deze spray van Solabiol. Dit artikel kun je gebruiken op sierplanten, kamerplanten en balkonplanten. Het is toepasbaar voor binnen- en buitenplanten.

  Bestel online!

 

Mieren

Met de juiste planten in de tuin kun je mieren al buiten te deur houden. Denk hierbij aan lavendel, afrikaantjes of goudsbloemen. Daar houden ze absoluut niet van! Maar heb je deze planten niet staan en hebben de mieren hun weg naar jouw huis of tuin al gevonden, dan biedt een bestrijdingsmiddel uitweg. Mieren kunnen namelijk echt een plaag worden. We hebben diverse soorten bestrijdingsmiddelen in ons assortiment die je hierbij kunnen helpen.

 

 1. Eco-Style Mierenpray  Met de 100% natuurlijke mierenspray van Eco-Style bestrijd je zowel de mieren als het nest. Zo pak je het probleem bij de bron aan. Deze spray wordt onderdruk gebracht door middel van zuivere lucht en dus zonder drijfgas. Dit middel is veilig voor binnen en buiten gebruik.

  Bestel online!
   
 2. Solabiol Mierenpoeder  Dit mierenpoeder is voornamelijk bedoelt om te gebruiken voor rondom het mierennest. Je kunt dit product gemakkelijk strooien maar je kunt het ook vermengen met water en uitgieten. Het is toepasbaar op paden, terrassen en rondom het huis.

  Bestel online!
   
 3. Protect Garden Mierenpoeder  Dit mierenpoeder werkt zeer effectief voor mieren buitenshuis. Dit middel is binnen een uur al werkzaam. Omdat de mieren dit middel meenemen naar hun nest, zal ook de rest van het nest in aanraking komen met dit bestrijdingsmiddel. Binnen enkele dagen is een volledig nest bestreden.


  Bestel online!

 

Via onze webshop bestel je gemakkelijk de producten om af te halen of thuis te laten bezorgen. Wil je graag advies op maat of heb je een andere vraag? Kom dan langs bij Life & Garden Etten-Leur en laat je adviseren door onze blijmakers. We helpen je graag!