Kerstbomen in Etten-Leur

Van de één kan hij niet groot genoeg zijn, de ander houdt het liever bescheiden: de kerstboom. Ieder jaar rond kerst versieren velen het huis met vrolijke lichtjes, decoraties, notenkrakers én... de kerstboom. Of hij nou echt of nep is maakt niet uit. We hangen er lichtjes in, slingers, prachtige kerstballen en maken het af met de piek. Het feest kan beginnen!

De mooiste kerstboom van Etten-Leur

De echte kerstfanaat wil natuurlijk de mooiste kerstboom van Etten-Leur hebben. Bij Life & Garden Etten-Leur vind je gegarandeerd de mooiste kerstboom die bij jou past. Een prachtige Nordmann waardoor je hele woning heerlijk naar frisse naaldboom ruikt bijvoorbeeld. Of ga je toch liever voor een kunstkerstboom die je ieder jaar weer kunt demonteren en opbergen. Voor de beste kerstboom maar ook de mooiste kerstversiering kun je bij Life & Garden in Etten-Leur terecht.

Kerstboom met kluit, of toch een kerstboom zónder kluit?

Als je van die heerlijke dennengeur houdt en ieder jaar het liefst een échte kerstboom haalt, helpen wij je graag aan de perfecte boom. Of dit voor jou nou een Fijnspar, Blauwspar of Nordmann is. Wordt het een kerstboom mét, of toch zonder kluit. Een kerstboom met kluit kun je eventueel na de kerst nog in de tuin planten. Zo heb je er nog langer plezier van! Voor tips om je boom ook buiten goed te verzorgen kun je bij onze blijmakers terecht. Samen met onze tips kun jij goed voor je kerstboom zorgen en kun je er nog meer van genieten.

Kerstboom of toch kunstboom?

Ben je er nog niet over uit of je een echte kerstboom of een kunst kerstboom wilt nemen? Zet dan de voordelen en nadelen naast elkaar en kies vervolgens wat het best bij jou past. Wij hebben vast voor jou een aantal voor- en nadelen opgesomd.

Een echte kerstboom: 

  • ziet er natuurlijk net wat echter uit dan een kunstboom ;)
  • heeft een heerlijke, frisse dennengeur
  • een echte kerstboom met kluit kun je lang van genieten en na kerst bijvoorbeeld in de tuin planten
    ‚Äč

Een kunstkerstboom:

  • heeft geen uitvallende dennennaalden
  • kun je gemakkelijk opbergen en ieder jaar weer van de zolder tevoorschijn toveren
  • je kunt zelf de takken verdelen en hebt dus minder te maken met ‘kale’ plekken

Waar haal ik nou een kerstboom in Etten-Leur? Voor je zoektocht naar de mooiste kerstboom in Etten-Leur en allerlei vragen over de verzorging ervan, kun je bij Life & Garden terecht. Onze blijmakers helpen jou graag er weer een mooie kerst van te maken!