Kerstbomen in Breda

Life & Garden heeft ieder jaar weer de mooiste kerstbomen van Breda en omgeving. Of je nou het liefst al begin november het huis versiert of voor de kerstgedachte alleen een miniboompje opzet voor een week, Life & Garden Etten-Leur heeft waar jij naar op zoek bent. De mooiste kerstbomen, de meest echt lijkende kunstbomen en de leukste kerstversiering.

De mooiste kerstboom van Breda

Woon jij in Breda en wil je de mooiste kerstboom van Breda en omgeving hebben? Een echte Nordmann misschien? Vol lichtslingers, ieder jaar weer een ander kleuren thema met glazen kerstballen, gouden slingers en wie weet ook nepsneeuw? Het begint bij de basis: de boom. Wordt het een echte kerstboom met kluit of een kunstkerstboom. Waar ga je dit jaar voor? Je kunt hoe dan ook bij Life & Garden Etten-Leur terecht voor een mooie kerstboom en allerlei prachtige versieringen.

Kerstboom mét of toch zonder kluit?

Ga je voor die heerlijke dennengeur, of wordt het dit jaar toch een nep kerstboom die je ieder jaar weer van zolder kunt pakken. Is jouw kerst niet compleet zonder een echte kerstboom? Wil je het liefst een Fijnspar, Blauwspar, Nordmann of een andere dennenboom? Ieder jaar hebben wij weer de mooiste bomen voor jou klaarstaan. Breed of smal, lang of toch kort. Er is een perfecte kerstboom voor iedereen in Breda. Twijfel je nog of je een kerstboom met kluit of een kerstboom zonder kluit wil? Onze blijmakers helpen je graag een keuze te maken.

Een echte kerstboom of toch kunstkerstboom?

Heb je al jaren een echte dennenboom maar wil je toch de overstap maken naar een kunstkerstboom? Of heeft jouw oude kunstboom zijn beste tijd gehad en wil je toch weer kunnen genieten van die heerlijke frisse dennengeur? Wij hebben de voor- en nadelen verzameld, misschien kun je zo makkelijk een keuze maken!

De voor- en nadelen van een echte dennenboom:

  • die heerlijke geur, zo sta je iedere dag op met een echt kerstgevoel
  • zo’n echte dennenboom ziet er toch wat echter uit dan een nepboom
  • je moet wel af en toe stofzuigen
  • indien je een kerstboom met kluit neemt kun je hier lang van genieten en hem zelfs in je tuin planten

De voor- en nadelen van een kunstkerstboom:

  • minder gesjouw dan met een echte kerstboom, je haalt ‘m makkelijk uit elkaar, doet ‘m in de doos en haalt ‘m het jaar erop weer van zolder af
  • geen dennennaalden die uitvallen
  • je kunt de takken naar wens plaatsen en verdelen
  • ruikt helaas wel wat minder lekker dan een echte boom

Ben jij er al uit wat voor kerstboom het dit jaar wordt? Op zoek naar beste kerstboom van Breda? Dan verwelkomen wij je graag bij Life & Garden Etten-Leur! Haal er ook meteen wat leuke kerstballen en slingers bij, piek erop en kerst kan beginnen!