Kamerplanten in Breda

Voor de mooiste kamerplanten van Breda ben je bij Life & Garden aan het juiste adres. Ons winkelcentrum in Etten-Leur heeft een ruim assortiment vol groen! Wij hebben alles voor de groenliefhebber die iedere week weer met een nieuwe plant thuiskomt, maar ook genoeg keuze voor degene die al iets te vaak een plant heeft laten doodgaan. Onze vetplanten hebben namelijk niet zo veel water nodig en overleven het in ieder huishouden.

Een ruim assortiment kamerplanten

Kan jouw woning wel wat meer groen en sfeer gebruiken? Of je nou al precies weet welke plant je wil hebben, of je er geen verstand van hebt en even wil rondsnuffelen. Het is allemaal mogelijk in ons ruime assortiment kamerplanten. Hieronder een greep uit de verschillende soorten planten die je zoal bij ons vindt:

En natuurlijk nog veel meer! Wil je ze allemaal eens komen bewonderen? Onze blijmakers verwelkomen je graag en helpen je aan tips en tricks over de verzorging van je nieuwe kamerplanten.

De positieve effecten van kamerplanten

Ik hoef jou waarschijnlijk niet te overtuigen, dat je met kamerplanten een boel sfeer kunt creëren in iedere kamer en in iedere woning. Maar planten zorgen ook voor een hogere luchtvochtigheid. Resultaat: minder last van klachten als oogirritatie en hoofdpijn en je productiviteit kan met wel 15% verhogen. Ideaal voor ieder thuiskantoor dus! En wisten jullie ook al dat planten geluiddempend werken? Voor het beste effect zet je een plant in de hoek van een kamer! En om dan af te sluiten met nóg een mooi voordeel. Veel verschillende kamerplanten werken luchtzuiverend.

Ben jij er al klaar voor om je woning in Breda sfeervoller te maken met kamerplanten? Onze blijmakers zien je graag verschijnen bij Life & Garden Etten-Leur.