Barbecue Etten-Leur

Op zoek naar een goede barbecue? Wil jij de beste BBQ van Etten-Leur? Wij hebben voor de échte bbq-liefhebber genoeg keuze. Van een kleine barbecue voor op het balkon, tot een grote elektrische barbecue, houtskoolbarbecue of gasbarbecue. Maar ook voor een handige vleestang of speciale schoonmaakmiddelen kun je bij ons terecht. Steek je binnenkort de barbecue aan? Kom dan langs bij Life & Garden Etten-Leur voor alle overige benodigdheden!

Alles voor de barbecue-fanaat

Ons assortiment gaat verder dan alleen de beste barbecues. Je vindt namelijk ook allerlei handige accessoires en boeken vol bbq recepten in onze winkel. Van een boek vol met de lekkerste vega bbq recepten tot gerechten waarbij je het vlees uren moet laten garen op je kamado bbq. En van mooie schort tot rookplank en pizzasteen. Alles voor de echte bbq meesters om de meest heerlijke gerechten met vlees en vega vleesvervangers te maken vind je bij Life & Garden in Etten-Leur.

Het hele jaar door barbecueën

En wie denkt dat een barbecue alleen erg leuk is in de zomer heeft het hartstikke mis, want een barbecue kun je namelijk het hele jaar door gebruiken. Op warme lentedagen, regenachtige herfstdagen onder een afdakje, of wat dacht je van een winterbarbecue? Vlees en natuurlijk ook vegetarische opties, smaken nóg lekkerder wanneer je ze op de barbecue legt of wanneer je het uren laat garen op je green egg of andere kamado barbecue. En nog een leuk weetje: wist je dat kamado ‘oven’ betekent in het japans? Nu heb je gelijk iets leuks te vertellen op je volgende vriendenbarbecue wanneer je heerlijk aan het grillen bent op je nieuwe kamado bbq!