Barbecue Breda

Ben jij een echte barbecue liefhebber? Dan gebruik jij je bbq zeker het liefst het hele jaar door? Of je nou al een geweldige barbecue hebt of nog op zoek bent naar de beste barbecue, Life & Garden helpt je graag verder. Naast barbecues vind je bij ons ook allerlei accessoires voor bij het barbecueën en kookboeken met de allerlekkerste recepten voor vlees en vega vleesvervangers voor op de bbq! Wil jij de beste barbecue in Breda? Dan zien we je graag bij Life & Garden in Etten-Leur, op slechts vijf minuten rijden van Breda!

Alles voor de barbecue-fanaat

Steek jij binnenkort de barbecue aan? Zomer, herfst of winter, het maakt niet uit want de échte bbq-liefhebber steekt het liefst iedere week wel de bbq aan. Nog barbecue-accessoires nodig voor de winterbarbecue? Wij hebben een ruim assortiment waar je alles vindt wat je nodig hebt! Van rookplank tot pizzasteen en van schort tot vleestang. En is die oude barbecue aan vervanging toe? Bij ons heb je keuze uit elektrische barbecues, houtskoolbarbecues en gasbarbecues. Of je nou een kleine kamado voor op het balkon zoekt of een grote gasbarbecue voor op de veranda, Life & Garden Etten-Leur, nabij Breda heeft het!

Het hele jaar door barbecueën

Vlees dat uren gegaard heeft, een heerlijke maiskolf of zalm in aluminiumfolie gewikkeld, of zelfs fruit als vleesvervanger. Met de barbecues kun je oneindig variëren met de meest lekkere recepten. De barbecue wordt al lang niet meer alleen voor een speklap gebruikt. Want wat dacht je van malse pulled pork van de kamado of een lekkere pizza van de pizzasteen? Met de barbecue-producten van Life & Garden organiseer jij de beste barbecue van Breda.