Mini-plantjes

Wilt u graag een mooie kamerplant voor in huis maar kunt u niet zo goed kiezen? Dat hoeft ook niet! Waarom kiezen als u ze ook allemaal kunt nemen? Zet een aantal verschillende mini-plantjes op de vensterbank of op een bijzettafeltje en u heeft een super leuke verzameling planten. Vooral in woningen waar u niet de ruimte heeft om een grote kamerplant neer te zetten zijn mini-plantjes ideaal!

Soorten mini-plantjes

U kent vast de kleine cactussen, waarvan veel verschillende soorten in miniformaat verkrijgbaar zijn. Super leuk natuurlijk, maar wist u dat er nog veel meer mini-plantjes verkrijgbaar zijn? Wat dacht u van een mini bananenboompje of een mini pannenkoekplantje. Daarnaast is een mini-plantje heel erg leuk om cadeau te doen. Dat is weer eens iets anders dan een bos bloemen als bedankje! Bovendien heeft de ontvanger van het plantje er veel langer plezier van dan een boeket dat vaak slechts een week staat. 

Mini-plantjes en mini-potjes

Wist u dat we naast onze miniplantjes ook een leuk assortiment mini-potjes verkopen? Kies een leuk setje! Ook leuk voor bij kinderen op de kamer om hun eigen plantje te kunnen verzorgen. Meer weten over onze leuke mini-plantjes? Onze medewerkers geven graag antwoord op al uw vragen! Verder kunnen wij u voorzien van de beste verzorgingstips en advies voor de meest ideale plek voor de plantjes. Bekijk nu ons volledige assortiment mini-plantjes in de webshop of kom langs bij tuincentrum Life & Garden in Etten-Leur.

 

Bezoek onze webshop!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten