Hangplanten

Life & Garden Etten-Leur

De meeste planten groeien omhoog, maar er zijn ook genoeg planten die naar beneden groeien. In dat geval hangen de takken van de plant naar beneden, wat hem ideaal maakt voor bijvoorbeeld bovenop de kast. Zeker in woningen waar niet zo veel ruimte is om planten neer te zetten, zijn hangplanten een goede oplossing. Naast ze ergens hoog neer te zetten, kunt u ze ook prima aan het plafond hangen. Dat is iets wat de afgelopen paar jaar weer helemaal terug is van weggeweest. Hangplanten aan het plafond zien er super leuk uit en kosten u geen ruimte. Inslaan dus!

Hangplanten verzorgen

Een aantal tips voor het verzorgen van hangplanten: ten eerste is het belangrijk dat u de plant in een dichte pot zet. Anders gaat het regenen wanneer u de plant water geeft, en dat is zonde van de vloer! Natuurlijk zijn alle hangplanten verschillend maar over het algemeen houden ze van warme plekken met veel licht. Overigens hoeft u de planten niet vaak te voorzien van water, een keer in de week is over het algemeen voldoende.

Advies kamerplanten

Meer tips over het verzorgen van hangplanten? Wij geven je graag advies! Bekijk ons gehele aanbod kamerplanten en hangplanten in tuincentrum Life & Garden Etten-Leur.

 

Bezoek onze webshop!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten