Luchtzuiverende kamerplanten

Een kamerplant in huis brengt veel sfeer en kleur in huis, maar waarom zou u daar stoppen? Er zijn namelijk ook planten die daarnaast nog de lucht in huis zuiveren. Zo geniet u iedere dag van schone en frisse lucht in huis. En zeg nou eerlijk, een mooie kamerplant ziet er toch veel leuker uit dan een dure luchtzuiveringsinstallatie? Vooral in de slaapkamer of in uw thuiskantoor is een luchtzuiverende kamerplant ideaal. Schone lucht zorgt voor betere ideeën en laat u in veel gevallen beter tot rust komen.

Populaire luchtzuiverende planten

Hoe wordt de lucht dan gezuiverd door de planten? Het voornaamste wat luchtzuiverende kamerplanten doen is het neutraliseren van schadelijke gassen. Dit doen ze door de gassen op te nemen en vervolgens af te breken. Zo zetten de natuurlijke luchtverfrissers CO2 om in zuurstof, waardoor u weer heerlijk schone lucht kunt inademen. Een aantal van de meest populaire luchtzuiverende kamerplanten zijn bijvoorbeeld de krulvaren en de goudpalm.

Luchtzuiverende planten verzorgen

Deze en nog veel meer luchtzuiverende kamerplanten zijn allemaal te vinden in het  assortiment van Life & Garden. Wilt u ook nog verzorgingstips voor de planten? Ook dat is geen probleem, wij voorzien u graag van de beste tips waardoor uw planten groot en sterk worden. Bekijk alle luchtzuiverende kamerplanten online of kom langs bij tuincentrum Life & Garden Etten-Leur.

 

Bezoek onze webshop!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten