Grote kamerplanten

Vul die lege hoek in de kamer op met een mooie, grote kamerplant. Het is een makkelijke en leuke manier om de kamer meer leven in te blazen. Op die manier is de ruimte in één klap een stuk gezelliger en huiselijker. Wedden dat dit de eye-catcher van de kamer wordt?

Populaire grote kamerplanten

Er zijn heel veel verschillende soorten grote kamerplanten, die allemaal leuk zijn op hun eigen manier. De Monstera kamerplant of Gatenplant heeft bijvoorbeeld van die leuke jungle-achtige bladeren die op het moment ook veel als print terug te vinden zijn in de modewereld. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor meer klassieke grote kamerplanten, zoals bijvoorbeeld de Kentia of de Lepelplant. En waarom zou u eigenlijk kiezen? Planten zijn hip en ook nog eens gezond! Zo zorgen planten voor een goede luchtvochtigheid en een schone lucht, ideaal als je veel thuis werkt!

Welke kamerplant past bij u?

Wilt u de kamer opvrolijken met grote kamerplanten? Life & Garden Etten-Leur heeft een uitgebreid assortiment kamerplanten voor in ieder huis. Heeft  u niet zulke groene vingers? Geen probleem! Wij kunnen u voorzien van advies over hoe u de plant moet verzorgen. Zo weet u precies hoeveel water deze moet hebben en welk hoekje van de kamer de juiste hoeveelheid zonlicht geeft. Kom langs in tuincentrum Life & Garden Etten-Leur!

 

Bezoek onze webshop!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten